Diensten

Diensten

Aannemen van projecten

Laat je verbouwing coördineren door mij.

Heb je een grote verbouwing in gedachte en is daar meer voor nodig dan alleen een timmerman? Geen probleem!

Bij een grote verbouwing zijn vaak meerdere vakmensen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een schilder, elektriciën of loodgieter. Wanneer je je verbouwing laat coördineren en begeleiden door mij, hoeft je je daar geen zorgen over te maken en wordt het allemaal geregeld. Het voordeel hiervan is dat jij een aanspreekpunt hebt tijdens de gehele verbouwing. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vul het contact formulier in.

Verbouwingen

Grote of kleine verbouwing?

Wil je een verbouwing van bijvoorbeeld een kamer, verdieping, vloer of misschien wel een groot gedeelte van een woning? Dan ben je aan het goed adres.

Door de jaren heen heb ik veel verbouwingen gedaan en daardoor ook veel verschillende soorten verbouwingen gedaan. Projecten zoals het vervangen van een houten vloer door een betonnen vloer of het verbouwen van een hele beneden- of bovenverdieping, zijn enkele voorbeelden van de dingen die ik doe. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op.

Dakkapellen

Een dakkapel is gemakkelijk manier om een woonruimte te vergroten.

Een dakkapel of een dakopbouw kan een zolder veranderen van een krappe ruimte naar bijvoorbeeld een ruime slaapkamer.

Een dakkapel vraagt om maatwerk en kan dan ook naar wens gemaakt worden. Een dakkapel is ideaal wanneer van een zolder een leefbare ruimte gemaakt moet worden. Het dakkapel wordt compleet geleverd met kozijnen en ramen. Daarbij kan ook gekozen worden voor draaikiep raam. Bekijk hier een recent project van een dakkapel

Kozijnen, Deuren en Glas

Leveren en plaatsen van op maat gemaakte kozijnen.

Kozijnen voor ramen en deuren worden op maat geleverd. Het is ook mogelijk om kunststof kozijnen te bestellen.

Leveren en afhangen van deuren.

Deuren zijn er in alle soorten en maten. Ik lever en plaats binnendeuren, buitendeuren poortdeuren en schuifdeuren. Het vervangen of plaatsen van een deur kan een lastige klus zijn. Laat het daarom een vakman doen!

Glas

Raamkozijnen hebben altijd glas nodig. Dit wordt uiteraard ook geplaatst. Dit is altijd dubbel glas. Heb deuren waarin glas verwerkt zit dan wordt dit ook gedaan.

Renovatie

Renoveren van huizen, zowel binnen als buiten.

Heb je bijvoorbeeld last van een verouderd dak, wil je het plafond vervangen en opnieuw isoleren of kan je huis een opknapbeurt gebruiken? Neem dan contact op.

In Castricum en omgeving staan veel oude huizen. Sommige van die huizen zijn niet meer goed geïsoleerd. Als je bijvoorbeeld een verouderd dak hebt en dit wilt laten vervangen, denk er dan ook over na om het dak opnieuw te laten isoleren. Dit zelfde geldt voor het laten vervangen van een plafond of het plaatsen van nieuwe wanden in een huis.

Meubel- en Interieurbouw

Wat zijn de mogelijkheden voor meubel- en interieurbouw?

Denk bijvoorbeeld aan een houten trap, een op maat gemaakte keuken of meubels en kasten.

Dankzij de meubelschool, creativiteit en ervaring kan ik veel producten op dit gebied maken. Ik lever hoogwaardige producten en zorg dat alles naar wens gemaakt wordt.